Как да изтриете мрежовите настройки на PS3 - Свободно Време

Как да изтриете мрежовите настройки на PS3

Един от начините за изтриване на текущите мрежови настройки, съхранени в Sony PlayStation 3 (PS3), е да се отменят старите настройки чрез създаване на нови настройки. За да направите това, изберете „Настройки“, „Мрежови настройки“, „Интернет връзка“, след това „Настройки за интернет връзка“ от менюто PS3 в последователна последователност. След това следвайте инструкциите на екрана, за да конфигурирате нови мрежови настройки. Ако целта ви е да изчистите изцяло мрежовите настройки на PS3, трябва да извършите възстановяване на системата. Извършването на операция по възстановяване на системата на PS3 възстановява настройките по подразбиране на PS3.

Включете PS3 и телевизора.

Използвайте бутоните със стрелки на контролера PS3, за да отидете на иконата "Настройки" в менюто Начало на PS3. Маркирайте “System Settings”. Натиснете бутона “X” на контролера, за да отворите менюто “System Settings”.

Маркирайте и изберете „Възстановяване на настройките по подразбиране“. Според онлайн ръководството за PlayStation това ще „възстанови системния софтуер по подразбиране“ за текущия потребител. Ако в PS3 са настроени множество потребителски акаунти, маркирайте и изберете „Възстановяване на PS3 системи“. Според онлайн ръководството за потребителя на PlayStation, това ще изтрие цялото съдържание на твърдия диск, записано на PS3, в допълнение към възстановяването на системния софтуер до настройките по подразбиране за всички потребители.

Следвайте инструкциите на екрана, за да завършите операцията по възстановяване на системата. Не правете нищо с PS3, докато операцията по възстановяване на системата не приключи.

Внимание

Извършването на операцията “Възстановяване на PS3 системи” ще изчисти мрежовите настройки на PS3 и ще изтрие всички файлове (като музика, картини и видео файлове), съхранени на твърдия диск на PS3.